PLEXER PLUS – PLASMABEHANDLING


Vad är Plexr Plus – Plasmabehandling ?

En säker icke-kirurgisk och vetenskapligt beprövad metod för att reducera hängande  ögonlock, kråksparkar , slapp hud under ögonen,  överskottshud vid öronsnibben.

Plexr Plus skapar plasma genom en process som kallas sublimering, som förvandlar fast material till gas genom att bilda en elektrisk båge. Under behandlingen produceras synlig rök som ett resultat av sublimerings processen, som följs av en skorpbildning av den behandlade huden.


Hur går behandlingen till

Alla våra behandlingar föregås med en läkarkonsultation, vi går igenom hela behandlingsförloppet, diskuterar dina förutsättningar, förväntningar och önskemål  och gör en bedömning om Plexr Plus plasma behandlingen är den rätta  för just dig.


Hur många behandlingar behöver jag?

Alla är vi olika och har olika förutsättningar. Då det endast är möjligt att strama åt en viss mängd hud vid varje  behandlingstillfälle varierar antal behandlingar beroende på hur mycket överskottshud man har.Lite överskottshud kan en behandling räcka, mycket överskotts hud kan  behöva fler än en behandling för att uppnå önskat resultat.

Tänk på att resultatet varierar mellan olika personer beroende på individuella skillnader i arvsanlag och hud kvalitet.Att tänka på efter din behandling

Direkt efter behandlingen känns området varmt och brännande, en känsla som kommer minska successivt. Viss svullad kan uppstå, speciellt om övre ögonlock behandlas. Sårskorpor uppstår vid de behandlade området och de läker ut efter 2-3 dagar.

Viktigt att inte inte riva bort de små sårskorpor som uppstår utan låta de läka ut och falla av sig själva.

Under det första 3 månader ska du undvika att utsätta området för sol och du ska använda solskyddsfaktor  med minst SPF 30 dagligen, detta för att undvika pigmentering.


Alternativ till kirurgi

Plexr Plus  ögonlockslyft och utjämning av rynkor är en  behandling som ger synliga resultat helt utan kirurgi . Inga synliga ärr som du får efter ett kirurgiskt ingrepp på t.e.x övre ögonlock och en betydligt snabbare återhämtning.
Vad kan behandlas

  • Övre ögonlock
  • Påsar under ögonen
  • Kråksparkar
  • Överskottshud vid öronen
  • Linjer – Rynkor

BRA ATT VETA
BEHANDLINGSTID 45 minuter
ANESTESI lokalbedövning
KONVALESCENSTID 1 vecka
ANTAL BEHANDLINGAR 1-3 behandlingar
PRIS fr. 3.900 kr
se Prislista här
DU HITTAR OSS PÅ Greta Garbos v 11, Solna,Stockholm

Utrustning

Plexr – Plus kom på marknaden redan 2010 och är den första utrustningen som utnyttjar plasma för att åstadkomma en dramatisk hud uppstramning.

Metodens effektivitet och höga säkerhet är väl veteskapligt dokumenterad.

Den senaste prisbelönade modellen Plexr – Plus är guldstandard för icke invasiv ögonlocksplastik.

This entry was posted in Estetiska laserbehandlingar. Bookmark the permalink.