SNARKBEHANDLING MED LASER – NIGHTLASE

snarkbehandling nightlase DermaCenter

Sluta snarka med NightLaseTM

Smärtfri laserbehandling. Slipp skenor och masker och vakna pigg på morgonen. Inga biverkningar, du kan äta, drick, tala normalt direkt efter behandlingen. Med endast tre behandlingar reduceras snarkningar vilket inte bara märks på nätterna utan även på dagarna då man blir piggare och känner sig mer utvilad.  
NightLase

Om NightLase behandlingen

Laserenergi har använts inom rent medicinska tillämpningar och kosmetiska behandlingar i decennier. Under senare år har en ny typ av kosmetiska, icke-kirurgiska applikationer kommit på marknaden, nämligen uppstramning av vävnad/hud med hjälp av laserbaserad värme. Detta har under flera år använts utanpå kroppen, exempelvis på ansikte, bröst och mage. För ett par år sedan insåg experter inom området att metoden borde kunna användas även för en uppstramning av vävnad i svalget och att snarkproblem på så sätt skulle kunna åtgärdas. Den patenterade behandlingen NightLaseTM som utvecklades utifrån denna grundidé visade sig vara mycket effektiv och är absolut smärtfri. Detta är alltså något helt annat än de smärtsamma kirurgiska metoder med lång konvalescens, som står till buds i dagsläget. Inte heller bettskenor, syrgasmasker eller annan obekväm och opraktisk utrustning behövs nattetid.

Hur fungerar det?

Laserljus skiljer sig från vanligt ljus på det sättet att det absorberas på ett väldigt specifikt och kontrollerat sätt i vävnad. Detta gör att det är möjligt att värma vävnad ytterst exakt och kontrollerat. Vävnad som värms har en tendens att dra ihop sig och krympa och detta är något som används i många år inom skönhetsindustrin. Slemhinnorna i munnen krymper extra mycket, och eftersom snarkning i de flesta fall beror på förslappad mjuk gom, kommer en uppstramning av denna vävnad att leda till en öppnare andningsväg mindre snarkning. Även sömnapnér reduceras. Behandlingen med NightLaseTM har även visat sig ha positiva effekter på personer med återkommande bakterieinfektioner i svalget.

Hur känns NightLase behandlingen?

Behandlingen är helt smärtfri. En del patienter beskriver känslan som att svälja någon varm dryck.Efter en NightLaseTM-behandling kan man uppleva att man är en smula "rå" i halsen, ungefär som vid en lätt förkylning. Detta är dock något som försvinner inom några timmar.

 


Passar NightLase behandlingen mig?

Behandlingen NightLaseTM innefattar ingen kirurgi eller öppna sår. Inte heller någon radiofrekvens, några injektioner eller andra smärtsamma ingrepp. NightLaseTM är väldigt skonsam och passar de allra flesta människor. Vissa sjukdomstillstånd omöjliggör behandling:
  • Epilepsi
  • Patienter som tar mediciner som ger ljuskänslighet
  • Vissa blodsjukdomar
  • Maligna tumörer

IMG_0333 Klicka här för att se snarkbehandling med NightLase
 Anställd - Skattefri förmån genom bruttolöneavdrag. Egenföretagare - Snarkbehandling med laser är avdragsgill.
This entry was posted in Medicinska laserbehandlingar and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.