INSCULPT 4.0 – MUSKELSTIMULERING

Insculpt Cryo DermaCenter

30 min behandling motsvarar 20 000 situps!  


Vad är Insculpt 4.0?

INSCULPT bygger på tekniken "high intensity focused elektro magnetic" och det är en metod som bygger muskler, bränner fett samt skulpterar kroppen utan ingrepp. INSCULPT skapar ett elektromagnetiskt fält som påverkar muskelvävnad samt fettdepåer. Säkert, effektivt, smärtfritt samt med träningsvärk som enda kända biverkning. Kombinationen av fettreducering samt ökad muskelmassa gör tekniken unik och hyllad i USA . Sociala medier har svämmat över med inlägg från de som är lyriska över resultaten och när flertalet kändisar anammade trenden var succén ett faktum.

Är Insculpt rätt för mig?

Oavsett om du vill få plattare mage, snyggare och fastare rumpa, bli starkare i olika kroppsdelar eller kanske aktivera muskler som du inte haft kontakt med på grund av en skada - är Insculpt något för dig.


Områden som behandlas med Insculpt

Används över hela kroppen för att bygga muskler
  • Bygger muskler
  • Butt Lift - fastare definierad rumpa
  • Stärker rygg och magmuskulatur
  • Separerade magmuskler efter graviditet

Hur går behandlingen till?

Insculpt använder elektromagnetiska impulser som tränger igenom huden och fettlagren och träffar muskelfibrerna (muskelcellerna). Det skapar muskelsammandragningar som är mer effektiva och djupa än de viljestyrda som vi framkallar vid träning. Som vid vanlig muskeluppbyggande träning svarar kroppen på dessa sammandragningar genom att förstärka muskelfibrerna vilket resulterar i muskeltillväxt och ökad styrka. Den kraftiga aktiviteten i muskulaturen under behandlingen är energikrävande för kroppen vilket ökar ämnesomsättningen och frisläpper fettsyror från fettcellerna vilket resulterar i en volymminskning av fett.

Har du frågor om behandlingen?

Du är alltid välkommen på en konsultation om du har frågor och funderingar kring behandlingen. Vi går igenom behandlingsförloppet diskuterar dina förutsättningar och önskemål och gör därefter en bedömning om Insculp är rätt behandling för dig.
BRA ATT VETA
BEHANDLINGSTID 30 minuter
ANTAL BEHANDLINGAR individuellt
KONVALESCENSTID ingen
PRIS fr. 1500 se Prislista här
This entry was posted in Kroppsskulptering, Visa på startsidan and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.