HUDUPPSTRAMNING OCH HUDFÖRYNGRING – THERMAGE CPT

Dr Sabina Tebano utför en Thermage behandling på DermaCenter Stockholm
Thermage CPT Gwyneth Paltrow DermaCenter  

Hur fungerar Thermage - Thermacool?

Thermage är ett monopolärt system där radioenergin behandlar områden djupt(normalt upp till 20 millimeters djup), till skillnad fån bipolära system som endast behandlar på 2-4 millimeters djup. Thermage CPT använder radiovågors (RF) värme för att värma upp djuptliggande hudlager. Vi stimulerar till hög produktion av elastiska fibrer som gör att huden blir fastare och yngre.
Dr. Sabina Tebano utför Thermage behandling

Dr. Sabina Tebano utför Thermage behandling


Fördelar med Thermage CPT

 • Djupgående huduppstramning
 • Endast en behandling
 • Ingen konvalescens
 • Alla hudtyper kan behandlas
 • Perfekt för män då den ej tar bort skäggväxt

Behandlingsområden

 • Ansikte
 • Hals och dekolletage
 • Ögon
 • Graviditetsmage
 • Andra delar på kroppen

Hur går Thermage behandlingen till?

Thermage är helt utan kirurgiska ingrepp och injektioner. Behandlingen utförs med en mycket avancerad datorstyrd enhet .Ett litet handstycke trycks mot huden och avger en värmepuls som följs av en kylpuls som skyddar huden. Radiovågorna värmer upp vävnaden och gör att våra befintliga kollagen och elastinfibrer drar ihop sig. Behandlingen är inte helt smärtfri, en värnande känsla upplevs under varje puls. Behandlingen tar 1- 2 h beroende på området som ska behandlas.

Resultat efter Thermage

En enda Thermage behandling stramar upp och förnyar existerande kollagen lager. Huduppstramningen syns omedelbart  men slutresultatet smyger sig på under de närmaste 6 månaderna. Ett bra hudvårdsprogram och solskydd  ska du använda dagligen för att förbättra resultatet och få en långvarig effekt. Resultatet av Thermage behandling varierar mellan olika personer beroende på individuella skillnader i arvsanlag, hudkvalitet och ålder. Thermage ögon före och efter dermacenter

Före- och efter Thermage-behandling av ögon

BRA ATT VETA
BEHANDLINGSTID 45- 90minuter
ANTAL BEHANDLINGAR 1 behandling
KONVALESCENSTID ingen
PRIS fr. 23. 000kr se Prislista här
DU HITTAR OSS PÅ Greta Garbos v 11, Solna,Stockholm

Skin Tightening/ Huduppstramning med laser.

Skin Tightening är en  behandling av slapp och oelastisk hud. För dig som vill behålla din spänstiga hud och skjuta fram åldrandet eller för dig som har förlorat spänsten men ändå inte tillräckligt mycket för ett kirurgiskt ansiktslyft. Alla våra behandlingar föregås med en läkarkonsultation, vi går igenom hela behandlingsförloppet, diskuterar dina förutsättningar, förväntningar och önskemål  och gör en bedömning om SkinTightening är den rätta behandlingen för dig.

Behandlingsområden

 • Ansikte
 • Hals och dekolletage
 • Bröst
 • Andra delar på kroppen

Hur går Skin Tightening behandlingen till?

Vi behandlar huden med ND-Yag laser som har lång våglängd och kan penetrera djupt ner i läderhuden. Laserljuset värmer upp vävnaden och gör att våra befintliga kollagen- och elastinfibrer drar ihop sig. Vi stimulerar även till hög produktion av  elastiska fibrer som gör att huden blir fastare och yngre. Behandlingen tar 30 min och för att den ska vara så komfortabel som möjligt ges lokalbedövning (Emlakräm) 1 timme innan.

Att tänka på

Efter behandlingen kan en lätt rodnad uppstå som är övergående. Du ser omedelbar effekt på hudstrukturen i form av reducerad porstorlek, den uppstramande effekten kommer efter c:a 1 mån. Full effekt uppnås 6 mån efter behandling. Ett bra hudvårdsprogram och solskydd  ska du använda dagligen för att förbättra resultatet och få en långvarig effekt. 4 behandlingar krävs med 3-6  veckors mellanrum för att få ett optimalt resultat.

Biverkningar

SkinTightening med laser är en av de säkrare metoder. Biverkningar som infektioner och pigmentförändringar är ytterst sällsynta. Manliga patienter är dock svårbehandlade då skäggväxten kan upphöra.Tänk på att resultatet varierar mellan olika personer beroende på individuella skillnader i arvsanlag och hudkvalitet.

Priser Skin Tightening med N:d Yag laser

Behandlingsmråde Pris
Ansikte 7 500 kr
Ansikte och hals 9 900 kr
Dekolletage 6 500 kr
This entry was posted in Estetiska laserbehandlingar, Visa på startsidan and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.