HUDUPPSTRAMNING – THERMAGE CPT FOTONA 3D – 4D

Dr Sabina Tebano utför en Thermage behandling på DermaCenter Stockholm
Thermage CPT Gwyneth Paltrow DermaCenter

Hur fungerar Thermage - Thermacool?

Thermage är ett monopolärt system där radioenergin behandlar områden djupt(normalt upp till 20 millimeters djup), till skillnad fån bipolära system som endast behandlar på 2-4 millimeters djup. Thermage CPT använder radiovågors (RF) värme för att värma upp djuptliggande hudlager. Vi stimulerar till hög produktion av elastiska fibrer som gör att huden blir fastare och yngre.
Dr. Sabina Tebano utför Thermage behandling

Dr. Sabina Tebano utför Thermage behandling


Fördelar med Thermage CPT

 • Djupgående huduppstramning
 • Endast en behandling
 • Ingen konvalescens
 • Alla hudtyper kan behandlas
 • Perfekt för män då den ej tar bort skäggväxt

Behandlingsområden

 • Ansikte
 • Hals och dekolletage
 • Ögon
 • Graviditetsmage
 • Andra delar på kroppen

Hur går Thermage behandlingen till?

Thermage är helt utan kirurgiska ingrepp och injektioner. Behandlingen utförs med en mycket avancerad datorstyrd enhet .Ett litet handstycke trycks mot huden och avger en värmepuls som följs av en kylpuls som skyddar huden. Radiovågorna värmer upp vävnaden och gör att våra befintliga kollagen och elastinfibrer drar ihop sig. Behandlingen är inte helt smärtfri, en värnande känsla upplevs under varje puls. Behandlingen tar 1- 2 h beroende på området som ska behandlas.

Resultat efter Thermage

En enda Thermage behandling stramar upp och förnyar existerande kollagen lager. Huduppstramningen syns omedelbart  men slutresultatet smyger sig på under de närmaste 6 månaderna. Ett bra hudvårdsprogram och solskydd  ska du använda dagligen för att förbättra resultatet och få en långvarig effekt. Resultatet av Thermage behandling varierar mellan olika personer beroende på individuella skillnader i arvsanlag, hudkvalitet och ålder. Thermage ögon före och efter dermacenter

Före- och efter Thermage-behandling av ögon

BRA ATT VETA
BEHANDLINGSTID 45- 90minuter
ANTAL BEHANDLINGAR 1 behandling
KONVALESCENSTID ingen
PRIS fr. 23. 000kr se Prislista här
DU HITTAR OSS PÅ Greta Garbos v 11, Solna,Stockholm

Fotona 4D - 3D skin tightening/ huduppstramning med laser.

Skin Tightening är en  behandling av slapp och oelastisk hud. För dig som vill behålla din spänstiga hud och skjuta fram åldrandet eller för dig som har förlorat spänsten men ändå inte tillräckligt mycket för ett kirurgiskt ansiktslyft. Alla våra behandlingar föregås med en läkarkonsultation, vi går igenom hela behandlingsförloppet, diskuterar dina förutsättningar, förväntningar och önskemål  och gör en bedömning om SkinTightening är den rätta behandlingen för dig.

Behandlingsområden

 • Ansikte
 • Hals och dekolletage
 • Mage
 • Andra delar på kroppen

Hur går Skin Tightening behandlingen till?

Behandlingen arbetar med värme i fyra olika steg/pulser för att nå hudens alla lager varpå alla steg arbetar i synergi och förstärker varandras effekt. De behandlingsspecifika pulserna är SmoothLiftin™, FRAC3®, PIANO® och SupErficial™.

Behandlingens 4 steg

SmoothLiftin™  Det första steget i behandlingen där man arbetar från insida mun för att värma upp vävnaden inifrån. Denna nya typ av ljusbehandling skapar en kontrollerad uppvärmning från insida mun varpå kollagenfibrerna kortas av och ger en långsiktig ökad produktion av kollagenet, detta ger en omedelbar samt långsiktig utslätning av nasolabialvecken. Den omedelbara effekten som sker är ökad volym i nasolabialvecken, en uppstramning av huden samt ökad elasticitet.
 Frac3 ®  Det andra steget i behandlingen är en ljusbehandling där korta fragmenterade pulser värmer upp behandlingsområdet till en hög värme för att förstärka effekten av det första steget i behandlingen. Denna uppvärmning av hudområdet ger en jämnare hudstruktur och förbättrad spänst av det behandlade området.
Piano ® et tredje steget i behandlingen baserar sig på långa koncentrerade pulser för att skapa ytterligare kollagenstimulering och uppstramning genom att värma upp de mellersta hudlagren på behandlingsområdet.
SupErficial™ Det fjärde och sista steget i behandlingen fokuserar på att reducera ojämnheter och jämna ut hudtonen genom en ytlig och kall laserpeeling som också bidrar till ökad lyster. Fotona 3D är samma behandling där moment 4 utgår då inte alla behöver/vill göra peelen.

Att tänka på

Efter behandlingen kan en lätt rodnad uppstå som är övergående. Du ser omedelbar effekt på hudstrukturen i form av reducerad porstorlek, den uppstramande effekten kommer efter c:a 1 mån. Full effekt uppnås 6 mån efter behandling. Ett bra hudvårdsprogram och solskydd  ska du använda dagligen för att förbättra resultatet och få en långvarig effekt. 4 behandlingar krävs med 3-6  veckors mellanrum för att få ett optimalt resultat.

Biverkningar

SkinTightening med laser är en av de säkrare metoder. Biverkningar som infektioner och pigmentförändringar är ytterst sällsynta. Manliga patienter är dock svårbehandlade då skäggväxten kan upphöra. Tänk på att resultatet varierar mellan olika personer beroende på individuella skillnader i arvsanlag och hudkvalite.

Priser Skin Tightening med N:d Yag laser

Behandlingsmråde Pris
Ansikte 5 900 kr
Ansikte och hals 7 900 kr
Dekolletage 4 500 kr
This entry was posted in Estetiska laserbehandlingar, Visa på startsidan and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.