THERMAGE CPT – HUDUPPSTRAMNING

Thermage CPT- huduppstramning och hudföryngring för kroppen. I takt med hudens åldrande, solexponering och kemikalier minskar cellförnyelsen av bl.a kollagen- och elastinfibrer vilket resulterar i att huden blir slapp. Huden på kroppen kan också bli slapp efter en graviditet eller kraftig viktnedgång.
Huduppstramning graviditets mage DermaCenter

Hur fungerar Thermage?

Thermage är ett monopolärt system där radioenergin behandlar områden djupt (normalt upp till 20 millimeters djup), till skillnad fån bipolära system som endast behandlar på 2-4 millimeters djup. Thermage CPT använder radiovågors (RF) värme för att värma upp djuptliggande hudlager. Vi stimulerar till hög produktion av elastiska fibrer som gör att huden blir fastare och yngre.

Behandlingsområden

  • Oelastisk mage efter graviditet
  • Rynkig hud på magen, knän
  • Gäddhäng
  • Handryggar
  • Andra delar på kroppen

Hur går Thermage behandlingen till?

Thermage är helt utan kirurgiska ingrepp och injektioner. Behandlingen utförs med en mycket avancerad datorstyrd enhet. Ett litet handstycke trycks mot huden och avger en värmepuls som följs av en kylpuls som skyddar huden. Radiovågorna värmer upp vävnaden och gör att våra befintliga kollagen och elastinfibrer drar ihop sig. Behandlingen är inte helt smärtfri, en värnande känsla upplevs under varje puls. Vi kan erbjuda något lugnande för att göra det så komfortabelt som möjligt. Behandlingen tar 1- 2 h beroende på området som ska behandlas. Efter behandlingen kan en lätt rodnad uppstå som är övergående. Du kan utan problem återgå till ditt arbetet direkt efter behandlingen. En minimal svullnad kan kvarstå ytterligare några dagar.

Fördelar med Thermage CPT

  • Djupgående huduppstramning
  • Endast en behandling
  • Ingen konvalesans
  • Alla hudtyper kan behandlas
Thermage CPT är en av de säkrare metoder. Biverkningar som infektioner och pigmentförändringar är ytterst sällsynta.

Resultat efter Thermage-behandling

En enda behandling stramar upp och förnyar existerande kollagen lager. Huduppstramningen syns omedelbart men slutresultatet smyger sig på under de närmaste 6 månaderna.Huden blir jämnare , fastare och smårynkigheten suddas ut. Tänk på att resultatet varierar mellan olika personer beroende på individuella skillnader i arvsanlag, hudkvalitet och ålder.

Mage före och efter Thermage behandling


Säkerhet

Behandlingen utförs av certifierad läkare som genom upprepade utbildningar säkerställer att du får den mest optimala behandling. Vi kan erbjuda våra patienter den senaste versionen av Thermage CPT med inbyggd vibrationssystem som gör behandlingen mindre kännbar samt nya tippen som avger mer energi än tidigare system.Hittills har det utförts fler hundratusen behandlingar i världen.
BRA ATT VETA
BEHANDLINGSTID 60-90 minuter
ANTAL BEHANDLINGAR 1
KONVALESCENSTID ingen
PRIS fr. 30000 kr se Prislista här
DU HITTAR OSS PÅ Greta Garbos v 11, Solna,Stockholm
This entry was posted in Kroppsskulptering and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.