PERMANENT HÅRBORTTAGNING MED NORDLYS

Nordlys IPL DermaCenter

Hur fungerar permanent hårborttagning med IPL?

Ljuset leds från en blixtljuslampa till området som skall behandlas. Det unika systemet filtrerar ljuset på två sätt för att säkerställa att endast ljus med de rätta våglängder kommer i kontakt med huden. Hår innehåller pigment ( melanin ) som absorberar ljuset och omvandlar det till värme. Håret överför värmen till hårsäckarna som sedan förstörs och därför omöjliggör produktion av nytt hår. För att säkerställa optimal ljusöverföring till håret samt skydda huden, appliceras ett tunt lager gel före behandling.

Behandlingsområden

    • Ansikte, hals
    • Armar, axil
    • Ben, bikinilinje
    • Rygg
    • Andra kroppsdelar

Hur många IPL-behandlingar behövs?

En mängd olika faktorer påverkar antal behandlingar, exempelvis: kroppsdel, hårets densitet, tjocklek, etnisk härkomst, hormonstatus och ålder. Vanligtvis är minst 6 behandlingar nödvändiga. Vi erbjuder efterbehandling till alla våra kunder 2 veckor efter första behandlingstillfälle för att säkerställa att eventuella hårstrån Ej kvarstår. Skulle så vara fallet, behandlas det kvarstående håret kostnadsfritt.

Att tänka på

Det är viktigt att inte avlägsna hår genom att plocka, vaxa, eller använda hårborttagnings krämer under 4 veckor före behandling. Detta gör att så många hårsäckar som möjligt innehåller hår som kan förstöras under behandlingen. Huden får ej utsättas för solning ( brun-utan-sol-krämer, solarium ) 4 veckor före och efter behandling.

 

BRA ATT VETA
BEHANDLINGSTID från 15 minuter
ANTAL BEHANDLINGAR 6-8
KONVALESCENSTID ingen
PRIS fr. 800 kr se Prislista här
DU HITTAR OSS PÅ Greta Garbos v 11, Solna,Stockholm
This entry was posted in Estetiska laserbehandlingar and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.