FOTONA SMOOTHEYE


Vad är SmoothEye?

Fotona SmoothEye är en icke-invasiv Er:YAG-laserbehandling för uppstramning och minskning av rynkor runt ögonen. Behandlingen stimulerar hudens egna kollagenbildning och förbättrar hudens elasticitet, övergripande struktur och volym. Skonsam, snabb och icke-invasiv behandling att behandla ögonområdet i både återställande och förebyggande syfte.

Behandling utförs av legitimerad läkare. Du kan boka behandlingen separat eller som tillägg till behandling med Fotona 4D


Områden som behandlas?

  • Ögonlock
  • Under ögonen
  • Sidan av ögonen ( kråksparkar)
  • Ovanför ögonbrynen för ett lyft

För vem passar SmoothEye?

SmoothEye är behandlingen för dig som önskar ett ögonlockslyft men inte önskar genomgå ett kirurgiskt ingrepp. Den passar dig som vill jobba på fina linjer och rynkor kring ögonområdet och som upplever påsar och slapp hud under ögonen.

Med åren saktar kroppens egen kollagentillverkning ned. Ett vanligt ålderstecken är att huden tappar sin spänst och elasticitet. Minskad produktion av kollagen och elastin ger även en tunnare och svagare hud, det visar sig i form av linjer och rynkor. För dig som önskar ge huden ett lyft och uppstramande effekt kring ögonområdet är laserbehandling med SmoothEye ett utmärkt val.


BRA ATT VETA
BEHANDLINGSTID 45 minuter
ANTAL BEHANDLINGAR 3-4
KONVALESCENSTID ingen
PRIS fr. 4900 kr
se Prislista här
DU HITTAR OSS PÅ Greta Garbos v 11, Solna,Stockholm
This entry was posted in Estetiska laserbehandlingar. Bookmark the permalink.