FOTONA 4D – SKIN TIGHTENING

Fotona 4D skintightening - DermaCenter

Ansiktslyft med laser utan kirurgi

Fotona 4D passar dig som vill bibehålla hudens spänst och jobba förebyggande mot hudens åldrande. Eller för dig som förlorat spänsten och önskar ett ansiktslyft utan kirurgi.

När huden åldras

Med åren saktar kroppens egen kollagentillverkning ned. Ett vanligt ålderstecken är att huden tappar sin spänst och elasticitet. Minskad produktion av kollagen och elastin ger även en tunnare och svagare hud, det visar sig i form av linjer och rynkor. För dig som önskar ge huden ett lyft och uppstramande effekt är laserbehandling med Fotona 4D ett bra val. Behandlingen ger även huden en strukturförbättring, utjämnande ton och lyster.

Hur går Fotona 4D behandling till

Fotona 4D är en kombination av icke-invasiva laserbehandlingar som behandlar både insidan av munnen och huden. Med två olika laservåglängder och fyra behandlingssätt behandlas olika nivåer av hudlager, från djupa till ytliga. Behandlingen arbetar med värme i fyra olika steg för att nå hudens alla lager varpå alla steg arbetar i synergi och förstärker varandras effekt. De behandlingsspecifika pulserna är SmoothLiftin™, FRAC3®, PIANO® och SupErficial™.
Det första steget i behandlingen är SmoothLiftin™ där vi behandlar insidan av munnen. Genom att skapa kontrollerad uppvärmning från insida mun stimuleras sammandragning av kollagenfibrerna och ger en långsiktig ökad produktion av kollagenet. Det här steget ger en omedelbar samt långsiktig utslätning av nasolabialvecken.
Det andra steget i behandlingen är Frac3 ® som med fragmenterade pulser behandlar djupare och värmer upp behandlingsområdet till en hög värme för att förstärka effekten av det första steget i behandlingen. Det här steget ger jämnare hudstruktur och förbättrad spänst av det behandlade området.
I tredje steget Piano ® behandlas huden med långa koncentrerade pulser för att skapa ytterligare kollagenstimulering och uppstramning genom att värma upp de mellersta hudlagren på behandlingsområdet.
Det fjärde och avslutande steget i behandlingen är SupErficial™. En lätt peeling av hudytan som förbättrar hudens utseende genom att reducera ojämnheter och jämna ut hudtonen och ger huden lyster.

Att tänka på

Efter behandlingen kan en lätt rodnad uppstå som är övergående. Du ser omedelbar effekt på hudstrukturen i form av reducerad porstorlek, den uppstramande effekten kommer efter c:a 1 mån. Full effekt uppnås 6 mån efter behandling. Ett bra hudvårdsprogram och solskydd  ska du använda dagligen för att förbättra resultatet och få en långvarig effekt. 4 behandlingar krävs med 3-6  veckors mellanrum för att få ett optimalt resultat.

Biverkningar

Skin Tightening med laser är en av de säkrare metoder. Biverkningar som infektioner och pigmentförändringar är ytterst sällsynta. Manliga patienter är dock svårbehandlade då skäggväxten kan upphöra. Tänk på att resultatet varierar mellan olika personer beroende på individuella skillnader i arvsanlag och hudkvalitet.

Priser Fotona 4D Skin Tightening

Behandlingsmråde
Ansikte 5 900 kr
Ansikte och hals 7 900 kr
Dekolletage 4 500 kr
This entry was posted in Estetiska laserbehandlingar, Visa på startsidan and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.