FILLERS – LÄPPFÖRSTORING

Fillers botox rynkor
Ibland är den bästa skönhetsbehandlingen en enkel injektion som jämnar ut rynkor och veck.En del rynkor förstärker inte ditt ansiktes karaktärsdrag utan besvärar dig bara. Med hjälp av Fillers kan ditt utseende snabbt förbättras, med långvariga resultat. Vilka behov du än har, från att släta ut kråksparkar och rökrynkor till att reducera djupa veck och bekymmersrynkor, finns det en lösning som ger bästa möjliga resultat.
restylaneindikatiopns

Rynkbehandling med naturliga resultat

Det finns en mängd olika preparat på marknaden, vi använder välbeprövade och godkända fillers på kliniken. De innehåller inget animaliskt, är säkra och har funnits i flera år. Gelen injiceras under rynkan eller vecket så att överhuden lyfts upp och jämnas ut. Produkterna är naturligt nedbrytbara och varaktigheten är individuell, återbesök görs vanligen efter 6-12 mån. Sker påfyllning innan effekten av den första behandlingen helt försvunnit får man en förlängd effekt. Det finns även permanenta fillers som inte absorberas av kroppen, men riskerna är inkapsling, bortstötning och vi har valt att inte arbeta med dessa produkter.

Behandlingsområden

  • Ansikte - Kinder - Kindben - Näsa
  • Läppkontur - Läppförstoring
  • Dekolletaget och halsen
  • Händer
  • Akneärr
  • Tear Trough - Mörka ringar under ögonen

Tear Trough behandling

En Tear Trough-behandling innebär att man med filler, Hyaluronsyra minimerar ihåligheten under ögonen som gör att man ser trött, sliten och gammal ut.

Skinboosters

En unik behandling som återfuktar huden på djupet, förbättrar hudens kvalitet och ger en naturlig lyster.Skinboosters injiceras i mikro-doser under huden där det drar åt sig vatten och ger långvarig djup återfuktning.Hyaluronsyran som tillförs vid skinboostersbehandlingen är utformad så att den stannar i kroppen länge, till skillnad från vår vanliga, naturligt förekommande hyaluronsyra. Detta leder till att vi kan få huden att se yngre och fräschare ut under lång tid. Huden får ökad volym vilket gör att huden både ser ut och känns fastare samt att linjer och rynkor suddas ut.

Resultat efter skinbooster behandling

Vetenskapliga studier har visat att man får ytterligare resultat upp till 6 månader efter att man avslutat sin behandlingskur. Resultat i form av ytterligare ökad fukt, spänst och utslätning vilket beror på att kroppens egna kollagen stimuleras och förbättras. Huden stärks långsamt och blir fastare vilket verkar vara bestående.

Vad kan behandlas med Skinboosters

Det är inte bara ansiktet som kan behandlas med skinboosters utan behandlingen passar även utmärkt för hals, dekolletage och händer samt acneärr. Även örsnibbar, läppkonturer och ytliga små linjer kan behandlas. Hyaluronsyran stärker, återfuktar och ökar hudens kvalitet på lång sikt och ytliga linjer suddas ut.

Att tänka på

Ett typiskt behandlingsprogram med Skinboosters består av tre initiala behandlingar med 2 till 4 veckors mellanrum. Efter en sådan 3-behandling är rekommendationen att man underhåller med en behandling var 6:e månad.
Restylane-hand
För att minska risken för eventuella blåmärken vid injektionsstället rekommenderar vi att du undviker läkemedel som innehåller acetylsalicylsyra (t ex Treo och Magnecyl) eller kosttillskott såsom Omega 3, Omega 6 och E-vitamin i cirka 5 dagar inför behandling.

 

This entry was posted in Injektionsbehandlingar, Visa på startsidan and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.