FILLERBEHANDLING

Fillers botox rynkor
Vi på DermaCenter är specialiserade på avancerade fillerbehandlingar. Vi har lång och gedigen erfarenhet. Vi skräddarsyr en personlig behandlingsplan för varje enskild individ för att uppnå ett estetiskt optimalt och naturligt resultat. Vi använder fillersbehandling främst i ett föryngrande syfte med mål att återskapa ditt utseende. Vi kombinerar fillerbehandling med muskelavslappnande behandling vid behov för att behandla dynamiska rynkor.
Fillers DermaCenter

Varför filler?

Med åren sker en naturlig åldringsprocess av ansiktet. Volymförlust är ett mer djupgående tecken på ansiktets åldringprocess. Volymförlust i ansiktet orsakas av minskad fett och bentäthet i skelettet. Utöver det flyttar sig fettkuddarna i kinderna nedåt i ansiktet på grund av gravitationen och muskelaktivitet. De här förändringarna resulterar i att ge ett intryck av insjunkna kinder, magrare utseende och odefinierad käklinje. Med hjälp av fillers kan vi reducera de här synliga tecken på åldrandet och återskapa ditt utseende.

Vad kan vi behandla med filler?

  • Återskapa förlorad volym i ansiktet
  • Definiera ansiktskontur - käklinje, kindben och haka.
  • Tear Through - mörka ringar under ögonen orsakad av volymförlust
  • Släta ut djupa rynkor och veck runt mun och näsa
  • Definiera läppkontur eller öka volym
  • Behandla acneärr
  • Händer
  • Dekolletaget och halsen

Tear Trough - förlorad volym under ögonen

Volymförlust under ögat kan göra att det ser ut som om du har mörka ringar. Vilket kan ge intryck av ett trött utseende. Det kan vi behandla med filler, så kallad Tear Trough behandling. Behandlingen innebär att vi injicerar filler under ögat för att jämna ut ihåligheten under ögonen. Den utjämnande effekten bidrar till att mörka ringar under ögonen försvinner. Tear-through behandling gör att du får ett piggare utseende.

Skinboosters - djupverkande återfuktning

En unik behandling som återfuktar huden på djupet, förbättrar hudens kvalitet och ger en naturlig lyster. Skinboosters injiceras i mikro-doser under huden där det drar åt sig vatten och ger långvarig djup återfuktning. Hyaluronsyran som tillförs vid skinboosters behandling är utformad så att den stannar i kroppen länge. Huden får ökad volym vilket gör att huden både ser ut och känns fastare samt att linjer och rynkor suddas ut. Det är inte bara ansiktet som kan behandlas med skinboosters utan behandlingen passar även utmärkt för hals, dekolletage och händer samt acneärr. Även örsnibbar, läppkonturer och ytliga små linjer kan behandlas.

Hudföryngring av händer

Med åldern bromsas hudens naturliga produktion av kollagen och elastin vilket ger en tunnare och svagare hud. Det visar sig i form av linjer och rynkor. Även minskad fettvolym bidrar till att händerna kan få ett magrare utseende. Med filler kan vi minska hudens synliga ålderstecken på ovansidan av händerna. Händerna får ett mjukare och slätare utseende av behandlingen.
Restylane-hand

Behandling och resultat

Med hjälp av fillers får du ett synligt resultat omedelbart utan konvalescens. Effekten varar upp till 12 månader och kan även vara upp till 18 månader om återbehandling sker efter 6-9 månader. Det är högst individuellt hur lång tid filler håller. Vanligast är att effekten varar 6-9 månader. Hållbarheten beror även på vilket område som behandlats.
För att minska risken för eventuella blåmärken vid injektionsstället rekommenderar vi att du undviker läkemedel som innehåller acetylsalicylsyra (t ex Treo och Magnecyl) eller kosttillskott såsom Omega 3, Omega 6 och E-vitamin i cirka 5 dagar inför behandling.
This entry was posted in Injektionsbehandlingar, Visa på startsidan and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.