FETTREDUCERING MED KYLA – COOLSCULPTING

Före efter CoolSculpting-behandling DermaCenter
CoolSculpting - en metod för permanent fettreducering med kyla, ett alternativ till fettsugning. CoolSculpting är patenterat, FDA-godkänt och välbeprövat. Nu över fyra miljoner utförda behandlingar globalt!
CoolSculpting behandling /fettfrysning

Vad är CoolSculpting?

Fettreducering med kyla är ett alternativ till fettsugning. En icke-kirurgisk metod för att permanent borttagning av fettceller. I genomsnitt försvinner 25-30% av fettet efter en behandling. Vid behandlingen kyls fettcellerna ner och bryts ner till döda membranbundna partiklar som tas om hand av kroppens egna system under kommande 2-4 månader. Eftersom fettcellerna är känsligare för kyla än andra celler lämnas all annan vävnad så som hud, nerver och muskler utan påverkan. Fettcellerna dör vilket ger ett permanent resultat jämfört med många metoder som bara tömmer fettcellerna. CoolSculpting är ett helt ofarligt och naturligt sätt att permanent göra sig av med fett. CoolSculpting är smärtfritt och innebär ingen som helst konvalescens. Du kan göra behandlingen på din lunchrast och gå tillbaka till jobbet direkt efteråt.
Love handles före och efter CoolSculpting DermaCenter

Behandlingsområden

  • Putande mage
  • Love handles
  • Ryggfett
  • Graviditetsmage
Precis som vid en kirurgisk fettsugning är resultatet permanent eftersom cellerna inte bara tömts på sitt innehåll, utan dessutom dör och rensas ur kroppen.
Mage före och efter CoolSculpting DermaCenter

Hur går CoolSculpting behandlingen till?

CoolSculpting erbjuder ett flertal munstycken för optimala resultat.Med hjälp av vacuum sugs fettlagret in i munstycket och två kylplattor aktiveras. Behandlingen tar 35 min. Du kan börja se förändringar så snabbt som tre veckor efter din behandling, och kommer att uppleva de mest dramatiska resultat efter två månader. Kroppen gör sig fortfarande av med fettceller, och kommer att fortsätta göra det i upp till fyra månader. Du kan återgå till normala aktiviteter såsom arbete och träning direkt efter behandlingen. Vissa patienter upplever en rodnad, stickningar, känselbortfall eller en lätt ömhet på det behandlade området en tid efter behandlingen, men detta är tillfälligt och försvinner inom några dagar.

Resultat efter din CoolSculpting

Resultatet kommer redan efter två veckor och kräver inte att du ändrar din kost eller ditt levnadssätt. CoolSculpting ska inte jämföras med olika metoder som enbart tömmer fettcellerna som t.e.x AWT , LPG eller annat som bara värmer upp huden, masserar, stimulerar. Den ligger i en nivå som de kirurgiska ingreppen d.v.s fettsugning fast den ska givetvis inte användas på stora fettdepåer men ett icke kirurgiskt alternativ till de mindre fettdepåer där den gör ett fantastisk jobb.
BRA ATT VETA
BEHANDLINGSTID fr 35 minuter
ANTAL BEHANDLINGAR individuellt
KONVALESCENSTID ingen
PRIS fr. 4900 kr se Prislista här
DU HITTAR OSS PÅ Greta Garbos v 11, Solna,Stockholm
This entry was posted in Kroppsskulptering, Visa på startsidan and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.